Υλικά

  • 250 γρ. μανιτάρια
  • 1 ντομάτα
  • 1 πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. πελτέ
  • λίγο ξερό βασιλικό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ρίχνετε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.

 

Προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία έχετε πλύνει καλά, στραγγίσει τα έχετε περάσει από το μούλτι και έχουν γίνει σαν κιμάς.

Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ, 2 κούπες νερό τα μπαχαρικά και σιγοβράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.