Σπέσιαλ ομελέτα με σπαγγέτι και τσένταρ

Σπέσιαλ ομελέτα με σπαγγέτι και τσένταρ

Υλικά

  • 5 αυγά χτυπημένα
  • 150 γραμμάρια μακαρόνια
  • 200 γραμμάρια μανιτάρια
  • 100 γραμμάρια καπνιστό ζαμπόν
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 70 γραμμάρια τυρί cheddar θρυμματισμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη.

Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, το cheddar, τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι,ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (που μπαίνει στο φούρνο).

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Πηγή: olasimera

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο