Μπρουσκέτα µε πικάντικες γαρίδες Υλικά

    * 1/2 μπαγκέτα
    * 5 κ.σ. ελαιόλαδο
    * 8 γαρίδες
    * 2 σκ. σκόρδο σε φέτες
    * 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
    * 1/2 φλ. τσαγ. τρίμματα φέτας
    * λίγα μικρά φύλλα ρόκας
    * αλάτι

    * Εκτέλεση

1. Κόβουμε την μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες. Με ένα πινέλο αλείφουμε την καθεμιά τους με ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Στη συνέχεια αραδιάζουμε τις φέτες  σε μια λαμαρίνα και τις ψήνουμε για περίπου 15΄ έως ότου ροδίσουν.
2. Καθαρίζουμε τις γαρίδες (σώμα και κεφάλι) και αφαιρούμε το έντερο από τη ράχη. Τις ψιλοκόβουμε στα 3 ή στα 4 κομμάτια ανάλογα με το μέγεθός τους.
3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ταυτόχρονα τις πιπεριές, το σκόρδο και τις γαρίδες. Τα αφήνουμε για 3΄ μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες και αποσύρουμε από τη φωτιά.
4. Προσθέτουμε τα κομματάκια φέτας και ανακατεύουμε να λιώσουν με τη ζέστη του τηγανιού. Σε κάθε μπρουσκέτα βάζουμε 1-2 φύλλα ρόκας και λίγες πικάντικες γαρίδες και περιχύνουμε τις μπρουσκέτες με το λαδάκι τους.