Υλικά

  • 1 κονσέρβα κορν-μπηφ
  • 4 αβγά
  • φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/3 ματσάκι άνηθο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Χοντροκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά.

Κόβουμε το κορν μπηφ σε χοντρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
Χοντροκόβουμε το άνηθο και το προσθέτουμε στο τηγάνι.

Δεν θέλουμε  να σφίξει πολύ το αβγό οπότε προσέχουμε να την κατεβάσουμε έγκαιρα από τη φωτιά. Σερβίρουμε διακοσμώντας με ψιλοκομμένο άνιθο.