Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα & μανιτάρια

Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα & μανιτάρια

Υλικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
  • 150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
  • 250 gr. κρέμα γάλακτος light
  • 1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί 
  • λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα 
  • αλάτι,πιπέρι 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά. Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον. Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ. 
  
Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα. Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια 
με τη σάλτσα. Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.

  
Ψήνουμε στους 200  βαθμούς C,σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις 
πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν. 


Σερβίρουμε αμέσως!

Πηγή: magyreuontas

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο