Η μπουγάτσα της Τατιάνας Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας
250 γραμμ. βούτυρο λιωμένο
6 αυγά
1 κουτί γάλα εβαπορέ ελαφρύ
1/2 φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη
1 κ.γλ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Ανοίγουµε τη συσκευασία του φύλλου. Πιάνουµε ένα ένα φύλλο και το σουρώνουµε-βεντάλια. Το βάζουµε σε ταψί, το ένα πλάι στο άλλο. Το περιχύνουµε µε το λιωµένο βούτυρο. Ψήνουµε τα φύλλα στους 200οC για 15΄-20΄ να ροδίσουν καλά.
 
Σε ένα µπολ χτυπάµε µε σύρµα τα αυγά, το γάλα, τη µαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι. Περιχύνουµε το ψηµένο φύλλο στο ταψί. Ξαναβάζουµε στο φούρνο και ψήνουµε για περίπου 25΄ µέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέµα και να ροδίσει ελαφρά.
 
Μόλις τη βγάλουµε από το φούρνο πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και κανέλα.




Πηγή: argiro.gr