Αφράτη σφολιάτα με κρέμα Υλικά:
1 πακέτο σφολιάτες βουτύρου τετράγωνες (800 γρ.)
4 φλιτζάνια του τσαγιού κρέμα ζαχαροπλαστικής
200 ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαρμελάδα (καρπούζι ή φράουλα)
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα


Εκτέλεση:

Ψήσε τις σφολιάτες στο φούρνο, στους 200oC να ροδίσουν και να γίνουν αφράτες, για 15 λεπτά περίπου. Βγάλε από το φούρνο και άφησε να κρυώσουν

Χτύπησε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να γίνει μια σφιχτή σαντιγί

Ανακάτεψε τη σαντιγί με προσοχή για να μην κάτσει με την κρέμα ζαχαροπλαστικής

Άπλωσε τη μια σφολιάτα σε ένα δίσκο και με ένα κορνέ κάλυψε την επιφάνειά της με την κρέμα. Σκέπασε με τη δεύτερη σφολιάτα

Συνέχισε την ίδια διαδικασία με όλες τις σφολιάτες και πασπάλισε με ζάχαρη άχνη

Σέρβιρε με τη μαρμελάδα και διάφορα φρούτα


Πηγή: tlife.gr