Πιπεράτες γαρίδες Υλικά

•    10-12 γαρίδες καθαρισμένες
•    3 κ.σ. ελαιόλαδο
•    2 σκελίδες σκόρδο (σπασμένες)
•    2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
•    2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες στα 8
•    5-6 ντοματίνια
•    100 γραμμ. φέτα
•    αλάτι
•    λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό
•    Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε για 2΄-3΄ τις πιπεριές και τις καυτερές πιπερίτσες. Προσθέτουμε το σκόρδο ολόκληρο και τις γαρίδες και σοτάρουμε ελαφρά.
Μόλις αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες, προσθέτουμε τα ντοματίνια ολόκληρα κι ανακατεύουμε γρήγορα. Τέλος, ρίχνουμε λίγο αλάτι και τη φέτα σε κομμάτια. Σβήνουμε τη φωτιά. Η φέτα λιώνει στη ζέστη του τηγανιού. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό.