Τσέχικο Γκούλας
Υλικά

    Μοσχάρι κομμένο σε κύβους
    Πιπέρια όλων των ποιοτήτων
    πολλά ξερά κρεμμύδια
    αλάτι
    σκόρδο
    μπαχάρικά, ή μια κουταλιά απο το mix με ποικιλία μπαχαρικών του εμπορίου για φαγητά κατσαρόλας

Εκτέλεση

    Σωτάρετε το μοσχάρι με πολλά κρεμμύδια και με μεγάλη ποικιλία από μπαχαρικά και μυρουδικά.
    Μετά το τσιγάρισμα, προσθέτετε νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά.
    Οταν στεγνώσει το φαγητό, τότε το σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ.