Ψαρόσουπα με καβούρι
Υλικά:
 
1 μπακαλιάρο γύρω στα 800 γρ
2 καβούρια
3 αστακοουρες (σουριμι)
1 κομμάτι σελινόρυζα
1 κλαράκι σελερυ
1 καρότο
1 κολοκυθάκι
2 πατάτες
2 κρεμμύδια
1 μικρό κομμάτι ρεβα
Σαφραν
Ελαιόλαδο
Αλατι πιπέρι
Μαϊντανός

 
Εκτέλεση: 
Βάζουμε όλα τα λαχανικά με 3 κουταλιές ελαιόλαδο για 1 λεπτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας. Ρίχνουμε νερό να τα σκεπάζει και το σαφραν και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με το καπάκι της κατσαρόλας. Όταν τα λαχανικά μαλακώσουν ρίχνουμε τις αστακοουρες και το ψάρι. Όταν γίνουν και αυτά βγάζουμε την μια αστακοουρα και το ψάρι και ρίχνουμε τα καβούρια. Τα καβούρια σε 5 λεπτά είναι έτοιμα ή όταν κοκκινίσουν. Όταν είναι έτοιμα όλα βγάζουμε τα καβούρια , ρίχνουμε το ψάρι και πολτοποιώ την σούπα. Αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε με μισή ατσακoουρα , το καβούρι και μαϊντανό. Όποιος θέλει εξτρα λάδι ρίχνει σταγόνες από πάνω και λίγες σταγόνες λεμόνι επίσης δένουν αφάνταστα.