Το είδα σαν διαδικασία σερφάροντας στο διαδίκτυο και το έκανα μόνιμη πρακτική. Όταν θέλεις λοιπόν να ψήσεις κρέας σε σχάρα φούρνου, ετοιμάζεις το κρέας κανονικά. Το βάζεις στη σχάρα και από κάτω ετοιμάζεις σε ένα πυρέξ με πατάτες κομμένες φέτες και ότι μυρωδικά τραβάει η όρεξή σου. Αντί για πατάτες μπορείς να κόψεις λαχανικά. Την ώρα που ψήνεις το κρέας οι χυμοί του πέφτουν μέσα στο πυρέξ . Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το ίδιο εξαιρετικό είναι το αποτέλεσμα και με το ψήσιμο μπιφτεκιών  ακόμα και ψαριών!!!

Π.Φ.