Πως να κάνεις τραγανιστό μπέικον

Πως να κάνεις τραγανιστό μπέικον

Για μισό κιλό μπέικον σε φέτες θα χρειασθούμε 1/3 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στο ταψί του φούρνου στρώνουμε χαρτί ψησίματος και αραδιάζουμε τις φέτες του μπέικον σε ένα επίπεδο. Πασπαλίζουμε με την ζάχαρη ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 15-18 λεπτά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανιστό και γυαλιστερό. Αφήστε το  5 λεπτά για να γίνει εντελώς τραγανιστό.

Τρώγετε σαν σνακ για το ποτό μας,σπασμένο μέσα σε σαλάτες ή και μέσα σε σούπες.

Εάν το φυλάξουμε σε ένα τάπερ ή βάζο διατηρείται στο ψυγείο για καιρό  tasty and crispy!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο