Tips για εγγυημένο πλύσιμο λαχανικών

Tips για εγγυημένο πλύσιμο λαχανικών

Τα λαχανικά πλένονται πάντα με κρύο νερό. Στο τελευταίο χέρι πλυσίματος προσθέτουμε στο νερό 2-3 κ.σ. ξύδι και τα αφήνουμε έτσι για μερικά λεπτά. Ότι μικρόβια και ζωύφια υπάρχουν το ξύδι θα τα σκοτώσει.

Για να μην μένει χώμα στα χόρτα μετά το καθάρισμα, στο τελευταίο ξέπλυμα βάλτε μια χούφτα αλάτι και αφήστε τα έτσι για 5-6 λεπτά. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο