Χρήσιμα tips που σώνουν καταστάσεις


Για να μην πετσιάσει οποιαδήποτε ζεστή κρέμα την σκεπάζουμε με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα.

Εάν θέλουμε οι πατάτες να είναι τραγανές τις περνάμε με χυμό λεμονιού.

Σε όποια συνταγή γλυκού έχει παραπέσει ζάχαρη για να ισορροπήσει η συνταγή προσθέτουμε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού ή 1 κ.γ. μηλόξυδο.

Για να μην μας κόψει η μαρέγκα βάζουμε λίγες σταγόνες λεμονιού.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο