Υλικά

  • 250 γρ. ντομάτες ή ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομ.
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160οC. Βάζετε τις ντομάτες σε αντικολλητικό ταψί με την εσωτερική πλευρά προς τα πάνω. Πασπαλίζετε με το σκόρδο. Ραντίζετε με το λάδι και το ξίδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε για 30΄-40΄ ώσπου να συρρικνωθούν και τις αποσύρετε από το ταψί.