Εύκολα στην ετοιμασία και ιδανικά εάν θέλετε κάτι τραγανό στη σαλάτα σας.

Υλικά

  • 6 αραβικές πίτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.γ. ψιλικομμένο μαϊντανό
  • λίγο θυμάρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Σπάστε  τις πίτες σε κομμάτια.Τισ βάζετε πίτες σε ταψί και τις ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το μαϊντανό,  και το πιπέρι. Ψήνετε για 8΄ μέχρι να πάρουν χρώμα. Από πάνω ρίχνουμε, εάν θέλουμε, το θυμάρι. Τα κρουτόν διατηρούνται σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για να μην ταγκίσουν.