Tip για μην μαυρίζει το κρεμμύδι

Tip για μην μαυρίζει το κρεμμύδι

Πάρα πολλά φαγητά, ειδικά της παραδοσιακής κουζίνας, έχουν κρεμμύδι σωταρισμένο. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα στην διάρκεια που το σωτάρουμε είναι να μας καίγεται το κρεμμύδι. Για να το αποφύγουμε πρέπει όταν κάψει το λάδι να ρίξουμε λίγο αλάτι και μετά να ρίξουμε το κρεμμύδι. Έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα! 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο