Υλικά

  • 1/4 φλιτζανιού βούτυρο 
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάστα ντομάτας 
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί 
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire 
  • 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη μουστάρδας 
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε ελαφρά για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ανακατέψτε το πουρέ ντομάτας και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας για 2 λεπτά.

 Ανακατέψτε μαζί το ξύδι από κρασί, τη σάλτσα Worcestershire, τη σκόνη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ, προσθέστε και ανακατεύστε  125 γρ. νερό και στη συνέχεια βάλτε το μείγμα  στο τηγάνι. Φέρεται το μείγμα σε βρασμό και αφήστε  να βράσει για 10 λεπτά.