Μία απλή μαρινάδα για να δώσετε άρωμα στις χοιρινές σας μπριζόλες και για να τις κρατήσετε ζουμερές είτε τις ψήσετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα…

Yλικά 

  • 4 μπριζόλες πλυμένες και στεγνές
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
  • 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε καλά, μασαζάροντας  τις μπριζόλες για να περάσουν τα υλικά μέσα τους για 3-4 λεπτά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες και καλύτερα από την προηγούμενη μέρα.
Αν τις κάνουμε στο φούρνο χρησιμοποιούμε και τα υγρά που έχουν μείνει στο σκεύος προσθέτοντας τα στο ταψί μας.

TAGS