Το σίγουρο κόλπο για την τέλεια μακαρονάδα!

Το σίγουρο κόλπο για την τέλεια μακαρονάδα!

Δεν πρόκειται για καμιά σοφία, είναι όμως ο απόλυτος τρόπος για να είναι η μακαρονάδα σου σίγουρα επιτυχημένη. Η μακαρονάδα πρέπει στο τελευταίο στάδιο της παρασκευής της να μπαίνει σε ένα τηγάνι με όλα της τα υλικά για να δέσει το ζυμαρικό με την σάλτσα, αλλά και να ‘’μελώσει’’  η σάλτσα.

Θα βράσετε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ θα φτιάξετε και τη σάλτσα τους. Έπειτα, θα τα βγάλετε από τη φωτιά,  στο χρονικό σημείο που φτάνουν να γίνουν al dente!

Σουρώστε τα και κρατήστε λίγο από το νερό που τα βράσατε. Βάλτε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, τη σάλτσα, λίγο από το νερό(το άμυλο που περιέχει θα δέσει τη μακαρονάδα σας) που κρατήσατε και μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν η σάλτσα και τα ζυμαρικά  και να μελώσει η σάλτσα. Είστε έτοιμοι και η επιτυχία σίγουρη!!! 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο