Σας αρέσουν οι σπιτικές γρανίτες, και όχι άδικα! Είναι δροσερές, φρουτένιες και άκρως καλοκαιρινές, παρασκευάζονται πανεύκολα και αποτελούν μια πιο light εναλλακτική στα παγωτά, αφού εκτός από τη ζάχαρη δεν έχουν άλλα επιβαρυντικά για τη γραμμή σας υλικά.

Μήπως όμως κολλάτε στην ιδέα ενός δοχείου γεμάτου παγωμένη γρανίτα στην κατάψυξη, φοβούμενοι/ες ότι δε θα μπορέσετε να το σερβίρετε; Η λύση είναι τόσο απλή και βρίσκεται ήδη στον καταψύκτη σας. Μοιράστε το μείγμα της γρανίτας σε απλές παγοκυψέλες και καταψύξτε το! Με ένα ...σμπάρο δυο τρυγώνια... Και φανταστικά παγάκια γρανίτας θα έχετε για τα αναψυκτικά, τα κοκτέιλ και τους χυμούς με ταιριαστή γεύση και τη γρανίτα σας θα τη σερβίρετε πανεύκολα σε μπολ ή ψηλό ποτήρι μόλις ετοιμαστεί: απλώς θα θρυμματίσετε μερικά γρανιτοπαγάκια στο μπλέντερ και έτοιμη!