ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ε, όχι κυρία μου…

του Γιάννη Τριάντη - Δημοσίευση 14 Απριλίου 2017, 07:01 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2017, 15:53
Ε, όχι κυρία μου…
Facebook Twitter Whatsapp

Νονό χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μιλώντας την Μεγάλη Τετάρτη στον Αντώνη Σρόιτερ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νονό χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μιλώντας την Μεγάλη Τετάρτη στον Αντώνη Σρόιτερ του Alpha. «Βαριά κατηγορία. Έχετε στοιχεία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος. Φυσικά, δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο. Είπε απλώς ότι μεταφέρει την σχετική καταγγελία του συζύγου της.

Όμως ούτε ο Τσοχατζόπουλος έχει εισκομίσει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε στοιχείο που να τεκμηριώνει την καταγγελία του. Αν τα διαθέτει, πιθανώς να τα κρατεί για εύθετο χρόνο. Όμως πόθεν αρύεται το δικαίωμα να προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες - και δη εναντίον πρώην πρωθυπουργού- χωρίς να αποκαλύπτει ή να καταθέτει το παραμικρό;

Ο Σημίτης βαρύνεται με πολλά, πολιτικής φύσεως, εγκλήματα. Επίσης, επί των ημερών του έκαναν πάρτι η διαπλοκή και η διαφθορά, η οποία είχε κατασκηνώσει και στο Μέγαρο Μαξίμου. Όμως , νονός σημαίνει μάφια.  Ο χαρακτηρισμός παραπέμπει σε αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτά δεν είναι παίξε γέλασε για να εκτοξεύονται ελαφρά τη καρδία.

Ας μου επιτραπεί να πω ότι προσωπικά απεχθάνομαι τον πολιτικό Κ. Σημίτη, αλλά και τον «ανθρωπότυπο» Σημίτη. Αυτό το παγερό δείγμα μικροψυχίας και κουτοπονηριάς.  Στάθηκα απέναντι στο ειδεχθές καθεστώς του «εκσυγχρονισμού», όταν εκείνος ήταν απόλυτος άρχων με την βοήθεια της χυδαίας διαπλοκής.

Όμως, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μέχρι τώρα τίποτε δεν παραπέμπει σε προσωπική εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού σε επιλήψιμες υποθέσεις ποινικής φύσεως. Κι αν ανέχθηκε ή δεν αντιμετώπισε την διαφθορά επί των ημερών του, είναι άλλης τάξεως-αλλά πολιτικής φύσεως-θέμα. Τελεία και παύλα.

Υ.Γ. Η εβδομάδα είχε πολλά και σημαντικά θέματα. Με κορυφαίο την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ντόρτμουντ. Όμως τ΄ αφήσαμε όλα στην άκρη. Προείχε το πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδος. Η κατάνυξη και ο μυστικισμός της.

Καλή Ανάσταση!