Ο πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα φήμες σύμφωνα με τις οποίες έχει καρκίνο και ότι υποβάλεται σε χημειοθεραπεία. Ο κ. Ερντογάν είχε υποβληθεί, με άκρα μυστικότητα, σε λαπαρατομή τον περασμένο Νοέμβριο, γεγονός το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες. Σε συνέντευξή του το απόγευμα της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό ο τούρκος πρωθυπουργός απάντησε με ένα σταθερό «όχι» όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως «έχετε κάρκινο κύριε πρόεδρε;»

Ο κ. Ερντογάν έδωσε και σχετικές εξηγήσεις. Είπε ότι εγχειρήστηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όταν οι γιατροί του ανακάλυψαν ότι είχε ένα πολύποδα στα σπλάχνα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκινικό. «Ευτυχώς έγινε έγκαιρα η αφαίρεση», πρόσθεσε.

Κατά σύσταση των γιατρών του, πρόσθεσε, ως τον Μάρτιο θα αποφύγει τον «υπερβολικό φόρτο εργασίας». Ωστόσο, ακόμη και τώρα «στην κατάσταση που είμαι επιστρέφω σπίτι κατά τις 10 το βράδυ και η γυναίκα μου νευριάζει και στενοχωριέται....» πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη δήλωσε ότι ο τούρκος πρωθυπουργός «δείχνει κάπως καταβεβλημένος. Το πρόσωπο του δεν είναι αυτό που όλοι γνωρίζαμε». Πρόσθεσε οτι «κατά τη γνώμη του» ο κ. Ερντογάν δεν κάνει χημειοθεραπεία.

Πηγή: Tovima.gr

Σχετικό θέμα: Έχει καρκίνο ο Ερντογάν;