Η διευθύνουσα σύμβουλος του βρετανικού δικτύου ξοδεύει αβέρτα και χειρίζεται τα χρήματα του σταθμού με την άνεση εμίρη.   Η Caroline Thomson αν και κατέχει τη δεύτερη σημαντικότερη θέση στην ιεραρχία του BBC, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τα όσα αυτή επιβάλλει και εκτός σταθμού.  

Όπως κάθε εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρείες, έτσι κι εκείνη πρέπει να παρουσιάζει αποδείξεις των εξόδων της και… ανερυθρίαστα, έδωσε στο λογιστήριο του BBC, αποδείξεις ταξί, που αφορούσαν μονάχα σε τριμηνιαία χρήση –για το ένα από τα τρίμηνα του περασμένου έτους- ύψους, 3.400 ευρώ!  

Τα δε έξοδά της σε ταξί για ολόκληρο το 2011 ανέρχονται σε… 12.400 ευρώ…!  

Και όλα αυτά σε χαλεπούς καιρούς, ακόμα και για το BBC, όπως έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The Telegraph, που προσπαθεί να μειώσει τα έξοδά του με νύχια και με δόντια.  

Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν από την οικονομική υπηρεσία της εταιρείας, όπως κάθε χρόνο και σόκαραν το βρετανικό κοινό.  

Οι…αποκαλυπτικοί λογαριασμοί, της Thomson, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν το μέλλον της, αρνητικά, μια και είναι μία από τους τρεις υποψήφιους για τη θέση του CEO του σταθμού. Ο νυν CEO Mark Thomson λέγεται ότι θα αποχωρήσει προς το τέλος του 2012, αρχές του 2013, όμως, οι παχυλές της αποδείξεις μπορεί να της κοστίσουν τη θέση.


πηγή: protothema.gr