Οι Anonymous τελευταία κάνουν τη δική τους επανάσταση «σπάζοντας» κωδικούς και μπαίνοντας σε αρχεία υπουργείων, πρόσφατα στο δικό μας υπουργείο Δικαιοσύνης- σε αυτά του αμερικανικού State Department, αλλά και σε προσωπικά αρχεία ανθρώπων διεθνούς προβολής όπως το νυν «θύμα» τους, ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ Αλ Άσαντ. Δεν είναι άλλοι από τους χάκερς Anonymous, το τελευταίο χτύπημα των οποίων έγινε επιτυχώς και μάλιστα, πέρα από την είσοδό τους στο δίκτυο του γραφείου του Άσαντ κατάφεραν να υποκλέψουν εκατοντάδες ηλεκτρονικά του μηνύματα.

Ανάμεσά τους και εκείνα στα οποία ο Σύρος πρόεδρος περιέγραφε τις λεπτομέρειες της επερχόμενης συνέντευξής του με την Barbara Walters του αμερικανικού ABC και ανέφερε ότι την περιμένει με ανυπομονησία.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη, σε μία περίοδο κατά την οποία ο Άσαντ βαλόταν από παντού για τη στάση που τηρούν οι δυνάμεις του, κατ’εντολή του ιδίου, καταπνίγοντας τη λαϊκή εξέγερση στη χώρα.

Τα emails που κλάπηκαν προδίδουν τις συζητήσεις που είχε ο Άσσαντ με τους συμβούλους του, λίγες ημέρες πριν τη συνέντευξη και στις οποίες συζητούσαν πιθανές ερωτήσεις που θα του έθετε η γνωστή δημοσιογράφος.

Πηγή: protothema.gr
TAGS