Πώς και πώς περιμένουν το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Μπιλ Κλίντον οι Αμερικανοί, που 13 χρόνια μετά την ερωτική του περιπέτεια με την Μόνικα Λεβίνσκι εξακολουθούν να «διψάνε» για πικάντικες λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του πρώην προέδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Τα χρόνια του Κλίντον» αναφέρεται αρκετά στην προσωπική του ζωή. Από τότε που ήταν υποψήφιος γερουσιαστής στο Αρκάνσας, το 1970 και είχε τρελάνει τις γυναίκες.
 
«Οι γυναίκες ήταν σαν υπνωτισμένες απέναντί του και συγκεντρώνονταν γύρω του, σαν οι μέλισσες στο μέλι. Ή φήμη του εξαπλώθηκε όταν έγινε πια πρόεδρος, οπότε και παραδέχθηκε πως “‘αφόπλισα’ το κορμί μου για να αποφύγω πολλές αδιακρισίες” », αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα στελέχη του κόμματος  του.
 
Στο βίντεο μιλούν ακόμα για πρώτη φορά οι συνεργάτες του για την ζωή του στον Λευκό Οίκο.
 
«Το μέρος θύμιζε αδελφότητα. Είχε κουτιά από πίτσες στο πάτωμα και νεαροί με γραβάτες πηγαινοέρχονταν», λέει ένας συνεργάτης του, ενώ ένας άλλος εξηγεί «κάποτε τουλάχιστον 25 γυναίκες περνούσαν από το γραφείο του την ημέρα προσπαθώντας να τον συναντήσουν και τους έλεγα ότι ήταν στον δρόμο. Θεέ μου, ήταν άσχημο. Άσχημο, άσχημο, άσχημο, άσχημο, άσχημο». 
 
Από το ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσε να λείπει η ιστορία με την Μόνικα Λεβίνσκι. 
 
«Όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο το 1992, ήταν ακόμη πιο δύσκολο για το πρόεδρο να συγκρατήσει τον εαυτό του. Και όταν πια η Λεβίνσκι εμφανίστηκε στο γραφείο του, η αυτοσυγκράτησή του διαλύθηκε», αναφέρει ο νομικός υπεύθυνος του Λευκού Οίκου Ken Gormley.

«Υπήρχαν αυτές οι σπίθες πάθους από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν αυτοί οι δύο», αποκάλυψε ακόμα. 
 
Ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του Μπιλ Κλίντον, ο Dick Morris, εμφανίζεται στο βίντεο να υποστηρίζει πώς «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Μόνικα, ο πρόεδρος μου έστειλε μήνυμα και του τηλεφώνησα. Όπως μου είπε «Από τότε που ήρθα εδώ στον Λευκό Οίκο έπρεπε να ΄αφοπλίσω’ το κορμί μου, σεξουαλικά εννοώ, αλλά τα έκανα θάλασσα μ’ αυτό το κορίτσι. Δεν έχω κάνει αυτά που λένε ότι έκανα, αλλά έκανα τόσα πολλά που δεν μπορώ να αποδείξω την αθωότητά μου».

Του είπα ότι το πρόβλημα που έχουν οι πρόεδροι δεν είναι η αμαρτία, αλλά η επικάλυψη και ότι θα έπρεπε να πει την αλήθεια στον αμερικανικό λαό».
 
Παρόλο που η έρευνα έγινε, στην πραγματικότητα ο πρόεδρος δεν προχώρησε σε δημόσια ομολογία, γιατί όπως τον συμβούλεψε ο συνεργάτης του μετά από μια μίνι έρευνα που έκανε «θα συγχωρήσουν την απιστία αλλά όχι εύκολα το γεγονός ότι τους είπε ψέματα». 

Πηγή: star.gr