Αφού συμβούλευσε όλους τους άντρες της χώρας του να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκείνος ήταν ο πρώτος που έκανε πράξη τα λεγόμενά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα έκανε το τραπέζι στη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα στο ακριβό εστιατόριο "Vermilion" στη Βιρτζίνια, όπου το μενού περιλαμβάνει χαβιάρι, χοιρινό και τρούφες σοκολάτες.  

Υποστηρίζεται πως το προεδρικό ζεύγος απόλαυσε το εορταστικό μενού του εστιατορίου, το οποίο κόστιζε 75 δολάρια για το κάθε άτομο, χωρίς το κρασί. Την Τρίτη το πρωί ο Πρόεδρος είχε δηλώσει: "Θα ξεκινήσω με μία ανακοίνωση για όλους τους άντρες εκεί έξω. Σήμερα είναι η Γιορτή των Ερωτευμένων. Μην το ξεχάσετε. Μιλάω από εμπειρία. Είναι σημαντικό να το θυμηθείτε. Και να την απολαύσετε. Αυτή είναι η συμβουλή μου". Στη συνέχεια, πρόσθεσε σε τηλεοπτικό σταθμό: "Θα βγάλω τη σύζυγό μου για φαγητό και θα συμβούλευα όποιον βλέπει να μην το ξεχάσει".  

Μάλιστα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έγραψε στο Twitter του, απεθυνόμενος στη σύζυγό του:'Έι @MichelleObama: Ευτυχισμένη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου". Εκείνη, με τη σειρά της ευχήθηκε στους 572.000 φαν της να απολαύσουν την ημέρα δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία:


πηγή: yupi.gr