current views are: 1

16 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση11:10

Kάνει τον γύρο του κόσμου για να τιμήσει τη μνήμη της κόρης του

Τον Μάρτιο του 1994, ο Νάιτζελ Ριντ έδωσε μια υπόσχεση στην ετοιμοθάνατη κόρη του Ζόι, που έπασχε από κυστική ίνωση (cystic fibrosis), ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου για να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που υπέφεραν από την ίδια ασθένεια.   

Δημοσίευση 11:10’
αρθρο-newpost

Τον Μάρτιο του 1994, ο Νάιτζελ Ριντ έδωσε μια υπόσχεση στην ετοιμοθάνατη κόρη του Ζόι, που έπασχε από κυστική ίνωση (cystic fibrosis), ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου για να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που υπέφεραν από την ίδια ασθένεια.   

Τον Μάρτιο του 1994, ο Νάιτζελ Ριντ έδωσε μια υπόσχεση στην ετοιμοθάνατη κόρη του Ζόι, που έπασχε από κυστική ίνωση (cystic fibrosis), ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου για να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που υπέφεραν από την ίδια ασθένεια.    «Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από το να χάσει κάποιος το παιδί του, ειδικά σε μια τόσο μικρή ηλικία, αλλά μέσα από τέτοιες τραγωδίες οι άνθρωποι παίρνουν δύναμη για να πραγματοποιήσουν εκπληκτικές πράξεις», λέει και προσθέτει: «χρειάστηκε ένα τέτοιο γεγονός, να χάσω την 11χρονη κόρη μου, για να θέσω ένα στόχο και να αλλάξω δραματικά τη ζωή μου».  
   
Ο Νάιτζελ υποσχέθηκε ότι θα περπατήσει από την Αγγλία στην Αυστραλία, μέσω …Αμερικής. Το 1995, ο Νάιτζελ περπάτησε από το Νότινγχαμ στο Λαντς Εντ, από την Ουάσινγκτον στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας και από την Καμπέρα στo Μπρίσμπέιν. To 1997 από τo Μπρισμπέιν στο Πορτ Ντάγκλας, από το Πορτ Ντάγκλας στο Μάουντ Ισα, από το Μάουντ Ισα στο Τουγούμπα και από το Τουγούμπα στο Μπρίσμπέιν. Το 1999 περπάτησε στο Κουίνσλαντ 500 χιλιόμετρα σε 5 μέρες, το 2000 διένυσε με ένα αναπηρικό καροτσάκι την απόσταση από τη Μελβούρνη στο Μπρισμπέιν και το 2007 περπάτησε από το Πορτ Ντάγκλας στο Μπρισμπέιν.  
   
O Νάιτζελ θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-4 Νοεμβρίου 2012 από το Πορτ Ντάγκλας του Μπρισμπέιν, για να βοηθήσει 850 παιδιά (που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια) και τις οικογένειες τους που μάχονται καθημερινά για να κρατήσουν τα παιδιά τους στη ζωή.   
   
O Νάιτζελ, μεταξύ άλλων, ίδρυσε το «The Zoe Reed Little Bridge House Association (Zoe’s Place)» στο Κουίνσλαντ και καθιέρωσε το «The Zoe Reed Memorial Walk» σε τρεις χώρες.   
   
Όταν ρωτήθηκε αν βρίσκει το περπάτημα θεραπευτικό, καθώς έχει αποδειχτεί κατόπιν έρευνας ότι το περπάτημα και το τρέξιμο βοηθούν τα άτομα που υποφέρουν από κατάθλιψη, εκείνος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Όλοι οι δρόμοι που περπάτησε ο Νάιτζελ και εκείνοι που πρόκειται να περπατήσει στην ιστοσελίδα του walkyourowntalk.yolasite.com

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα