Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη 
Ντερβίς Έρογλου. Με αντικείμενο το περιουσιακό ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ότι  «ακόμη δεν μπορώ να πω ότι έχει η συζήτηση αποτελέσματα», ενώ σε ερώτηση αν είναι ελλιπή τα στοιχεία που έδωσε η τουρκοκυπριακή πλευρά απάντησε: «Έτσι θεωρώ εγώ, τουλάχιστον, ή δίνονται στοιχεία, τα οποία θεωρούν ότι συμφέρουν στην πλευρά τους για να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους. Κατά συνέπεια έχουμε δρόμο ακόμα». Ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο γγ του ΟΗΕ δεν θα ρισκάρει, όπως είπε, να συγκαλέσει την όποια διάσκεψη και να αποτύχει, εάν δεν υπάρξει η αναγκαία πρόοδος και αν δεν επιλυθούν οι εσωτερικές πτυχές. Εμείς, τόνισε, χωρίς να υλοποιηθεί η προϋπόθεση αυτή δεν θα πάρουμε μέρος. 

Ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν εκ νέου στις 8 Μαρτίου για να συνεχίσουν τη συζήτηση για το περιουσιακό. 

Ο κ. Ντάουνερ επισήμανε ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι καλές, ωστόσο πρόσθεσε ότι «υπάρχουν διαφορές απόψεων, αλλιώς δεν θα υπήρχε διαπραγμάτευση».