ΔΙΕΘΝΗ

Συνελήφθη για δεύτερη φορά η Ρεμπέκα Μπρουκς για τις υποκλοπές της NOTW

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2012, 13:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνελήφθη για δεύτερη φορά η Ρεμπέκα Μπρουκς για τις υποκλοπές της NOTW
Facebook Twitter Whatsapp
Έξι άτομα συνελήφθησαν σήμερα από τη βρετανική αστυνομία  ως ύποπτοι για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τις τηλεφωνικές υποκλοπές από δημοσιογράφους της εφημερίδας News of the World, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Έξι άτομα συνελήφθησαν σήμερα από τη βρετανική αστυνομία  ως ύποπτοι για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τις τηλεφωνικές υποκλοπές από δημοσιογράφους της εφημερίδας News of the World, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Ανάμεσά τους για δεύτερη φορά βρίσκεται η Ρεμπέκα Μπρουκς, πρώην γενική διευθύντρια του ομίλου News International του Ρούπερτ Μέρντοκ, καθώς και ο σύζυγός της, Τσάρλι.

Οι έξι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συνομωσία για παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης, ενώ σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Σκότλαντ Γιαρντ, οι ύποπτοι είναι πέντε άνδρες, ηλικίας από 38 ως 49 ετών και μια 43χρονη γυναίκα, η ταυτότητα των οποίων δεν ανακοινώθηκε.

Οι συλλήψεις έγιναν στα σπίτια των υπόπτων τα ξημερώματα στις περιοχές Οξφορντσάιρ, Χάμσαϊρ, Χέρτφορντσαϊρ, στο ανατολικό και στο δυτικό Λονδίνο και σύμφωνα με την αστυνομία η συλληφθείσα ζει στην Οξφόρδη.