Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δεν θέλει να έχει προσωπικό λογαριασμό στο Twitter και αφήνει τον εκπρόσωπό της να φροντίζει για την παρουσία της σε αυτό, όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.   "Περιοριζόμαστε σε αυτό: ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, γράφω εγώ στο Twitter σχετικά με την εργασία της καγκελαρίου", υπογράμμισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ με αφορμή την πρώτη απευθείας ιντερνετική 'συνάντηση' για ερωτήσεις και απαντήσεις που πραγματοποίησε στο δίκτυο αυτό.  

"Σε ο,τιδήποτε είναι σημαντικό στο Twitter, η καγκελάριος έχει πρόσβαση μέσω εμού", πρόσθεσε.  
 Πριν από συνάντηση που προβλέπεται να έχει σήμερα με την καγκελάριο, ο πρόεδρος και συνιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ κάλεσε την Μέρκελ να αποκτήσει τον δικό της προσωπικό λογαριασμό. "Θέλω να την δω για μια στιγμή: Ο κόσμος τη χρειάζεται στο Twitter", είχε γράψει.  
   
"Θαύμα, συζήτηση στο Twitter με την καγκελάριο. Της αρέσουν τα sms και έχει το πνεύμα ενός επιστήμονα: έχει πάντα περιέργεια", είχε προσθέσει ο Ντόρσεϊ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ευρώπη.  

Λογαριασμό στο Twitter διαθέτουν ήδη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
TAGS