Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει, σήμερα, με εντατικό ρυθμό τις έρευνές της για να εντοπιστεί ο δράστης τριών "εν ψυχρώ" δολοφονιών ένστολων αλεξιπτωτιστών --στις βάσεις Τουλούζης, Μοντομπάν--, οι οποίες έγιναν με το φως της ημέρας.   Τα θύματα πυροβολήθηκαν όλα στο κεφάλι. Ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και έφερε κάσκα.   
   
Την ταυτότητα του δράστη, το κίνητρό του, δεν μπορεί μέχρις ώρας να αποκαλύψει κάποιο νεότερο σημαντικό στοιχείο, που συγχρόνως θα βοηθούσε πολύ ώστε να μην υπάρξει συνέχεια της δράσης του, δήλωσε ανωνύμως μια πηγή της αστυνομίας. Πρόσθεσε ότι "τεράστιες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, ώστε να σημειωθεί πρόοδος των ερευνών με στόχο τον εντοπισμό του δράστη", που διέφυγε χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.  

"Ο δολοφόνος γνωρίζει πού να πυροβολήσει, για να προκαλέσει θάνατο, γνωρίζει τα όπλα, έχει αυτοπεποίθηση", πρόσθεσε άλλη αστυνομική πηγή.  

Έχει βρεθεί χωρίς να φέρει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα το πυροβόλο όπλο, με το οποίο έγιναν και οι 3 δολοφονίες των ενστόλων.   

Τέταρτος αλεξιπτωτιστής, βαρειά τραυματισμένος, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε ένα νοσοκομείο της Τουλούζης. Πυροβολήθηκε στη βάση του Μοντομπάν, επιχειρώντας να απομακρυνθεί.  
   
Στο Μοντομπάν δόθηκε από τη στρατιωτική διοίκηση η άδεια, επι του παρόντος οι ένστολοι να μη φορούν τις στολές τους "εκτός υπηρεσίας".   
   
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα εξής τρία ενδεχόμενα : 1. ο δολοφόνος να σκοτώνει κατ'επιλογήν βορειοαφρικανικής καταγωγής στρατιώτες. 2. Να είναι ανισόρροπος και να εχθρεύεται, γενικώς, τους στρατιωτικούς. 3. Να υπηρετεί και να προχώρησε, εμφορούμενος από πάθος για εκδίκηση, στο "ξεκαθάρισμα λογαριασμών".