Αναταραχή και πανικός δημιουργήθηκαν τη Δευτέρα στους επιβάτες ενός ρωσικού Boeing 737 που ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Μόσχας μετά την ανακάλυψη τρύπας στο ένα φτερό, πράγμα που δεν εμπόδισε ωστόσο τελικά τον πιλότο να πραγματοποιήσει την πτήση, έγινε γνωστό σήμερα από τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Transaero. Επί συνόλου 70 επιβατών, οι 27 αρνήθηκαν να παραμείνουν στο αεροπλάνο και έφυγαν αγανακτισμένοι, την ώρα που το πλήρωμα ανακοίνωνε ότι η πτήση προς το Κρασνογιάρσκ θα πραγματοποιηθεί παρά την ύπαρξη του προβλήματος.
   
«Την ώρα που το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να απογειωθεί, ένας επιβάτης παρατήρησε ότι έλειπε ένα τμήμα του φτερού του αεροπλάνου», δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων ο Κονσταντίν Τιουρκίν , εκπρόσωπος της Transaero.

   
Ο πιλότος ενημερώθηκε για το πρόβλημα, αλλά ανακοίνωσε ότι η πτήση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, προκαλώντας πανικό μεταξύ των επιβατών.


Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, πριν επιτρέψει την έξοδο των επιβατών, το πλήρωμα τους απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και θα συλληφθούν.
   
Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι αυτό δεν είναι αληθές και ότι τα άτομα αυτά βγήκαν από το αεροπλάνο και ότι τους επεστράφη μέρος του αντιτίμου του εισιτηρίου.