Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα πένταχρονο κοριτσάκι η Thusha Kamaleswaran έπεσε στο έδαφος από μία σφαίρα αδίστακτων ληστών όταν εκείνοι εισέβαλαν φορώντας λευκές μάσκες στο κάτάστημα του θείου της στο βόρειο Λονδίνο. Η πεντάχρονη εκείνη την ώρα χόρευε και έπαιζε μόνη της. Η σφαίρα μπορεί να μην της στοίχισε τη ζωή όμως την άφησε παράλυτη από το λαιμό και κάτω... Η σφαίρα που χτύπησε το 5χρονο κορίτσι ήταν η δεύτερη που έριξαν οι ληστές. Η πρώτη βρήκε στο πρόσωπο τον 35χρονο Roshan Selvakumar, που έμενε στο διαμέρισμα πάνω από το μαγαζί και είχε κατέβει να ψωνίσει. 

Η Thusha εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος δεν πρόλαβε να ξεφύγει. Η σφαίρα τη χτυπά στο στήθος και εκείνη σωριάζεται. Ένας άνδρας τρέχει, τη σηκώνει στα χέρια και την απομακρύνει από το σημείο.  
Η καρδιά της Trusha σταμάτησε δυο φορές. Η σπονδυλική της στήλη καταστράφηκε, αφήνοντάς την παράλυτη. Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail  οι τρεις δράστες  -ο 21χρονος Nathaniel Grant, ο 19χρονος Kazeem Kolawole και ο 20χρονος Anthony McCalla- καταδικάστηκαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πολλών ετών.