current views are: 1

28 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση11:35

Ο Μεντβέντεφ διέψευσε ότι αγνοείται… ο γάτος του!

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο να κυκλοφορεί περίλυπος εξαιτίας της απώλειας του αγαπημένου του γάτου, Ντοροφέι.

Δημοσίευση 11:35’
αρθρο-newpost

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο να κυκλοφορεί περίλυπος εξαιτίας της απώλειας του αγαπημένου του γάτου, Ντοροφέι.

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο να κυκλοφορεί περίλυπος εξαιτίας της απώλειας του αγαπημένου του γάτου, Ντοροφέι. Ο ίδιος διέψευσε σήμερα τις φήμες που ήθελαν να έχει χάσει τον γάτο του.
“Αναφορικά με τον γάτο, από πηγές που πρόσκεινται στον Ντοροφέι, έγινε γνωστό ότι ποτέ δεν πήγε πουθενά. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας”, έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Twitter.  

Η ρωσική εφημερίδα Sobesednik είχε γράψει ότι εξαφανίστηκε η γάτα της οικογένειας Μεντβέντεφ και ότι είχε αναρτήσει αφίσες με την φωτογραφία της στην πλούσια συνοικία Οντινστόβσκο της Μόσχας, όπου βρίσκεται η ρωσική προεδρική κατοικία.  

 Στις αφίσες εμφανιζόταν η φωτογραφία της γάτας χωρίς να αναφέρεται όμως ότι οι ιδιοκτήτες της είναι οι Μεντβέντεφ. Ο Ντοροφέι είναι μια γάτα Σιβηρίας και η ράτσα αυτή κοστίζει στη Ρωσία περίπου 1.000 δολάρια.  

Το ίδιο δημοσίευμα ισχυριζόταν ότι ο πρόεδρος Μεντβέντεφ είχε κινητοποιήσει αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό του γάτου του.

Τελικά ο γάτος «ζει και βασιλεύει»!


σχετικα αρθρα