Η Claire Lin από την Ταϊβάν, ανήμερα των 31ων γενεθλίων της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, εισπνέοντας δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Η γυναίκα επέλεξε να περάσει την τελευταία ώρα της ζωής της, στο chat του Facebook, μιλώντας και ενημερώνοντας 9 φίλους της, καθ' όλη τη διάρκεια του αργού θανάτού της.   Ένα ακόμα πιο σοκαριστικό στοιχείο του συμβάντος είναι ότι η Claire ανέβαζε φωτογραφίες από το δωμάτιό της παρουσιάζοντας τους καπνούς και τη φωτιά που είχε ανάψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ubergizmo.  

Οι φίλοι της, σοκαρισμένοι, προσπαθούσαν διακαώς να αποσπάσουν πληροφορίες για την τοποθεσία οπού βρισκόταν, ενώ την παρακαλούσαν να σταματήσει αυτό που έκανε. Μάλιστα, μία φίλη της εν ονόματι Chung Hsin της είπε «Ηρέμησε, άνοιξε το παράθυρο και βγάλε έξω τη φωτιά, σε παρακαλώ, σε ικετεύω» και η Lin της απάντησε: «Οι καπνοί είναι ασφυκτικοί. Γεμίζουν τα μάτια μου με δάκρυα. Μην μου ξαναγράψεις.» Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία.  

Το τραγικό συμβάν διήρκεσε 67 ολόκληρα λεπτά. Τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε από ασφυξία με τις τελευταίες της λέξεις να είναι στα κινέζικα: «Πολύ αργά. Το δωμάτιο μου είναι γεμάτο αναθυμιάσεις. Μόλις ανέβασα άλλη μια φωτογραφία. Ακόμα και τώρα που πεθαίνω θέλω να είμαι στο Facebook. Μάλλον είναι το δηλητήριο μου. Haha»  

Αυτό που έφτασε την Claire Lin στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν, κατά τα λεγόμενα της, η αδιαφορία του φίλου της  που δεν την επισκέφτηκε την ημέρα των γενεθλίων της.

Το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι με το θάνατο της Lin, η υπόθεση είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση πως οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και χρειάζονται βοήθεια».  Πηγή: lifo.gr
TAGS