Νέα στοιχεία για τον μακελάρη της Τουλούζης


Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν oι αστυνομικές έρευνες για το μακελάρη της Τουλούζης. Η γαλλική αστυνομία εντόπισε την Τετάρτη σε χωριό ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα κράνος και τμήματα από προφυλακτήρες τροχών από ένα σκούτερ που μοιάζει με αυτό το οποίο χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ για να διαπράξει τις δολοφονίες. Το αυτοκίνητο, ένα Renault Clio, βρέθηκε στο διαμέρισμα του Οτ-Γκαρόν και ανήκει σε έναν άντρα που μένει στην ίδια διεύθυνση με τον Μεράχ, πρόσθεσε η ίδια πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η τοπική εφημερίδα Midi Libre στην ιστοσελίδα της.  
   
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο χωριό Σεν Παπούλ, χωριό στο διαμέριασμα της Ομπ, γειτονικό του Οτ-Γκαρόν. Οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι βρισκόταν εδώ και πολλές ημέρες στο ίδιο σημείο.   
   
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κράνος και τμήματα του σκελετού μιας μηχανής Yamaha T Max, η ίδια μάρκα με το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ στις δολοφονίες τριών παιδιών και ενός καθηγητή, καθώς και τριών αλεξιπτωτιστών ανάμεσα στις 11 και στις 19 Μαρτίου.   
   
Στις διαπραγματεύσεις του με τους αστυνομικούς ο Μεράχ είχε πει που βρίσκεται το σκούτερ, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Μαρτίου.  
   
Η ανακάλυψη αυτή στο Σεν-Παπούλ μπορεί να εξηγήσει γιατί ένα σκούτερ διαφορετικού χρώματος εμφανίστηκε και στις σκηνές των τριών εγκλημάτων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο