Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν oι αστυνομικές έρευνες για το μακελάρη της Τουλούζης. Η γαλλική αστυνομία εντόπισε την Τετάρτη σε χωριό ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα κράνος και τμήματα από προφυλακτήρες τροχών από ένα σκούτερ που μοιάζει με αυτό το οποίο χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ για να διαπράξει τις δολοφονίες. Το αυτοκίνητο, ένα Renault Clio, βρέθηκε στο διαμέρισμα του Οτ-Γκαρόν και ανήκει σε έναν άντρα που μένει στην ίδια διεύθυνση με τον Μεράχ, πρόσθεσε η ίδια πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η τοπική εφημερίδα Midi Libre στην ιστοσελίδα της.  
   
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο χωριό Σεν Παπούλ, χωριό στο διαμέριασμα της Ομπ, γειτονικό του Οτ-Γκαρόν. Οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι βρισκόταν εδώ και πολλές ημέρες στο ίδιο σημείο.   
   
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κράνος και τμήματα του σκελετού μιας μηχανής Yamaha T Max, η ίδια μάρκα με το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ στις δολοφονίες τριών παιδιών και ενός καθηγητή, καθώς και τριών αλεξιπτωτιστών ανάμεσα στις 11 και στις 19 Μαρτίου.   
   
Στις διαπραγματεύσεις του με τους αστυνομικούς ο Μεράχ είχε πει που βρίσκεται το σκούτερ, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Μαρτίου.  
   
Η ανακάλυψη αυτή στο Σεν-Παπούλ μπορεί να εξηγήσει γιατί ένα σκούτερ διαφορετικού χρώματος εμφανίστηκε και στις σκηνές των τριών εγκλημάτων.