current views are: 1

2 Απριλίου 2012
Δημοσίευση15:56

O Mπερλουσκόνι απέλυσε τον άνθρωπο που του «προμήθευε» κορίτσια!

Δύσκολες ημέρες για τον Εμίλιο Φέντε, τον πιο διάσημο παρουσιαστή της τηλεοπτικής αυτοκρατορίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μέχρι πρότινος στενό φίλο του Καβαλιέρε.  

Δημοσίευση 15:56’
αρθρο-newpost

Δύσκολες ημέρες για τον Εμίλιο Φέντε, τον πιο διάσημο παρουσιαστή της τηλεοπτικής αυτοκρατορίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μέχρι πρότινος στενό φίλο του Καβαλιέρε.  

Δύσκολες ημέρες για τον Εμίλιο Φέντε, τον πιο διάσημο παρουσιαστή της τηλεοπτικής αυτοκρατορίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μέχρι πρότινος στενό φίλο του Καβαλιέρε.   Ο όμιλος Mediaset, ιδιοκτησίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την καθαίρεση του ανθρώπου που διηύθυνε εδώ και 20 χρόνια το Rete 4, το τέταρτο κανάλι της ιταλικής τηλεόρασης.  

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο τηλεοπτικό στερέωμα. Φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Φέντε δεν είχε ιδέα για την επικείμενη καθαίρεσή του. Η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί ότι η λύση του συμβολαίου δεν έγινε με φιλικούς όρους, και αναφέρει λακωνικά ότι ο δημοσιογράφος «αποχωρεί από την επιχείρηση».  

Βετεράνος δημοσιογράφος, ο Εμίλιο Φέντε είναι εδώ και χρόνια μια κάπως εκκεντρική προσωπικότητα στον κόσμο των ΜΜΕ. Στα 81 του, αυτός ο σικελός μόνιμος κάτοικος Μιλάνου, εξακολουθούσε να εμφανίζεται κάθε βράδυ στο πλατό του τηλεοπτικού μαγκαζίνο TG4 με στόχο να δοξάζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.  

Αυτή την μεγάλη αφοσίωση στον «grande capo», την έδειξε και με έναν άλλον τρόπο: αποκαλύφθηκε ότι ο Φέντε ήταν ένας από εκείνους που έστελναν δεκάδες στάρλετ και συνοδούς πολυτελείας κατευθείαν στο Αρκορε, την κατοικία του Καβαλιέρε στο Μιλάνο.  

Μαζί με τον Λέλε Μόρα, έναν ιμπρεσάριο ηθοποιών, που φυλακίστηκε πριν από επτά μήνες, στρατολόγησαν την «Ρούμπι», την νεαρή μαροκινή που έκανε σεξ με τον Μπερλουσκόνι ενόσω ήταν ακόμη ανήλικη.  

Μετά το ρόζ σκάνδαλο και τις αποκαλύψεις για τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι, Φέντε και Μόρα κατηγορούνται για προαγωγή γυναικών στην πορνεία και για παράνομη εξαγωγή κεφαλαίων στο εξωτερικό.  

Τον Φεβρουάριο, ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε σε μια τράπεζα στο Λουγκάνο για να καταθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ηταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

πηγή: tovima.gr


σχετικα αρθρα