current views are: 1

13 Απριλίου 2012
Δημοσίευση10:57

Aρχίζει η πολυαναμενόμενη εκπομπή του Ασάνζ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα της νέας εκπομπής με τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ σε ρόλο δημοσιογράφου.   

Δημοσίευση 10:57’
αρθρο-newpost

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα της νέας εκπομπής με τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ σε ρόλο δημοσιογράφου.   

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα της νέας εκπομπής με τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ σε ρόλο δημοσιογράφου.    Η εκπομπή, με την ονομασία «Ο κόσμος αύριο» (The World Tomorrow) στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου, όπως πληροφόρησε το γραφείο Τύπου του καναλιού. 

Το πρόγραμμα The World Tomorrow του RT θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε τρεις γλώσσες – στα αγγλικά, στα αραβικά και στα ισπανικά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Λονδίνο, όπου ο αυστραλός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.   
«Καλεσμένοι του Τζούλιαν Ασάνζ θα είναι ενδιαφέροντα και σημαντικά πρόσωπα, τα οποία, κατά την γνώμη του, θα επιβάλουν τα αυριανά θέματα προς συζήτηση», πληροφορεί το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε.   

«Είναι οι άνθρωποι, στους οποίους συνήθως δεν επιτρέπουν να εκφράζονται δημοσίως. Τα περισσότερα από τα οποία μου είπαν, δεν θα μπορούσαν να τα πουν στα κεντρικά κανάλια», δηλώνει σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο Ασάνζ.  

Το εικοσιτετράωρο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι RT, το οποίο εκπέμπει από τα στούντιο στην Μόσχα και την Ουάσιγκτον στα αγγλικά, αραβικά και ισπανικά, καλύπτει ένα κοινό 480 εκατ. θεατών.


σχετικα αρθρα