current views are: 107

30 Απριλίου 2012
Δημοσίευση17:09

«Εμπρός»: Το σύνθημα της εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα (βίντεο)

«Εμπρός» (forward) είναι το νέο σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα, όπως παρουσίασε σήμερα η ομάδα του αμερικανού.

Δημοσίευση 17:09’
αρθρο-newpost

«Εμπρός» (forward) είναι το νέο σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα, όπως παρουσίασε σήμερα η ομάδα του αμερικανού.

«Εμπρός» (forward) είναι το νέο σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα, όπως παρουσίασε σήμερα η ομάδα του αμερικανού. Το σύνθημα εμφανίζεται στο τέλος ενός βίντεο το οποίο ανακεφαλαιώνει τις εμπειρίες που αποκόμισε ο πρόεδρος στη διάρκεια της πρώτης θητείας του και έχει στόχο να πείσει τους Αμερικανούς να τον εμπιστευθούν ξανά στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Το βίντεο, που διαρκεί περισσότερα από 7 λεπτά ανέβηκε στον ιστότοπο YouTube σήμερα ενόψει των δύο πρώτων μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων του Ομπάμα το Σάββατο.

Κάνει μικρή αναφορά στον Μιτ Ρόμνεϊ, που αναμένεται να είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές, ενώ αντίθετα καταφέρεται εναντίον του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ και του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ, τους οποίους κατηγορεί για παρεμπόδιση του έργου της κυβέρνησης.

Η ομάδα του Ομπάμα, που το 2008 είχε χρησιμοποιήσει συνθήματα όπως «αλλαγή» και «ελπίδα», καθώς και το «ελπίδα στην οποία μπορούμε να πιστέψουμε», αλλά και το διάσημο «ναι, μπορούμε», έμοιαζε μέχρι τώρα να μην μπορεί να βρει ένα εξίσου δυνατό σύνθημα για τη νέα εκλογική αναμέτρηση του αμερικανού προέδρου.

Το σύνθημα επιλέχθηκε για να δείξει τον προσανατολισμό του Ομπάμα, ο οποίος κατηγορεί τους ρεπουμπλικάνους αντιπάλους του ότι επιθυμούν να «επιστρέψουν στο παρελθόν».


σχετικα αρθρα