Ψέματα χωρίς καμιά βάση χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Τζον Τραβόλτα τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατύπωσε ένας μασέρ εναντίον του διάσημου ηθοποιού.   Ο μασέρ κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Τραβόλτα τον προσέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε σε ξενοδοχείο του Μπεβερλι Χιλς, αφού συμφώνησαν για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα.  

Μόλις τελείωσε το πρώτο ραντεβού, ο 58χρονος ηθοποιός είπε στο μασέρ ότι θα ήθελε να του κάνει και εκείνος μασάζ και όταν αρνήθηκε, τού πρότεινε να τον πληρώσει τα διπλάσια.  

«Αυτή η κατηγορία είναι απολύτως φανταστική. Κανένα από όσο καταγγέλλει ο άντρας αυτός δεν έχουν συμβεί» τόνισε ο εκπρόσωπος του Τραβόλτα και πρόσθεσε πως ο μασέρ γνωρίζει ότι λέει ψέματα, γι'αυτό δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια, όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό άντρα. «Ο συνήγορος του μασέρ κατέθεσε την αγωγή, για να κερδίσει 15 λεπτά διασημότητας» είπε.

πηγή: tanea.gr