current views are: 1

11 Μαΐου 2012
Δημοσίευση10:16

Η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία είναι γεγονός!

Η Fresh Air, η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία του κόσμου, ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στους αιθέρες προς τη δημοφιλή και “gay-friendly” Βουδαπέστη, διοργανώτρια πόλη των EuroGames 2012 (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου).

Δημοσίευση 10:16’
αρθρο-newpost

Η Fresh Air, η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία του κόσμου, ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στους αιθέρες προς τη δημοφιλή και “gay-friendly” Βουδαπέστη, διοργανώτρια πόλη των EuroGames 2012 (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου).

Η Fresh Air, η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία του κόσμου, ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στους αιθέρες προς τη δημοφιλή και “gay-friendly” Βουδαπέστη, διοργανώτρια πόλη των EuroGames 2012 (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου). Η εταιρεία θα μεταφέρει gay και straight αθλητές και επισκέπτες από 32 χώρες, που καταφθάνουν στην πόλη ειδικά για την περίσταση. Η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία διεθνώς ιδρύθηκε πρόσφατα, “με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησαν οι παραδοσιακές, βαρετές αερογραμμές και για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους όλων των κατηγοριών καταναλωτών – καλύπτοντας ένα φάσμα γεύσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών- για παρεχόμενες υπηρεσίες σε μια gay ατμόσφαιρα.

Γιατί στη Βουδαπέστη; Ως η πρώτη κεντροευρωπαϊκή χώρα που θα διοργανώσει τους EuroGames- ένα “gay-friendly” πολυ-αθλητικό αθλητικό γεγονός και για ετεροφυλόφιλους- η ζωντανή αυτή πόλη είναι η καλύτερη επιλογή αυτό το καλοκαίρι για την εισαγωγή της Fresh Air στις αερομεταφορές. Οι EuroGames, “μικρή αδερφή” των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, απολαμβάνει την προσοχή και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων μεγάλων πόλεων, που επίσης συμμετέχουν στην εκδήλωση. Διάσημοι αθλητές, αλλά και πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες θα αυξήσουν τη φήμη των EuroGames Budapest 2012, με την παρουσία τους. Και αυτοί, θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Fresh Air για να φτάσουν στον προορισμό τους με τον πιο άνετο, μοντέρνο και διασκεδαστικό τρόπο που είναι δυνατόν μια εμπορική αεροπορική εταιρία

Οι ιδιοκτήτες της Fresh Air γνωρίζουν ότι οι EuroGames προσέλκυσαν τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες από όλην την Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Η εταιρεία προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες στα γραφεία της σε 32 χώρες. Το αθλητικό αυτό γεγονός, ανοιχτό τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες, περιλαμβάνει 18 αθλήματα, αναρίθμητες εκδηλώσεις -πολιτιστικές, διασκέδασης, αλλά και επαγγελματικές. Στην πτήση για Βουδαπέστη οι επιβάτες θα λάβουν ένα ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο και DVD με τίτλο “Gay Situation in Budapest”, που περιλαμβάνει τα πιο “ζωντανά” κλαμπς, λουτρά, θέατρα, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη της Βουδαπέστης.

Οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι της Fresh Air δήλωσαν στον Τύπο ότι οι πτήσεις της FA για τους Eurogames 2012 Budapest θα φέρει ποιοτικό τουρισμό στην πόλη, δημιουργώντας έσοδα 500.000 ευρώ για την Ουγγαρία. Το σύνθημα της Fresh Air έχει επίσης, απήχηση στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων: “Παίζουμε όλοι το ίδιο, ασχέτως σε ποια ομάδα ανήκουμε”.

 πηγή: traveldailynews.gr

 


σχετικα αρθρα