Ένας δημοφιλής οδοντίατρος της Ρώμης απέκρυψε από τις ιταλικές φορολογικές το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία πενταετία! Η ιταλική αστυνομία ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «στη συνοικία της πρωτεύουσας όπου ασκεί το επάγγελμα αυτός ο οδοντογιατρός, οι επαγγελματίες -γιατροί, χειρουργοί ειδικευμένοι στις "πλαστικές" προσώπου, οδοντογιατροί- κερδίζουν τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ το έτος-, αποκαλύπτοντας ότι στη φορολογική δήλωσή του δήλωνε εντούτοις ετήσιο εισόδημα 250 χιλιάδων ευρώ.

«Τον πρόδωσαν, όμως, τα συχνά και δαπανηρά εξωτικά ταξίδια του» ανέφερε επίσης ο αστυνόμος Πουτζού, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί σε πολλές λεπτομέρειες.

'Όταν με δικαστική εντολή οι διωκτικές αρχές απέκτησαν πρόσβαση στην κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του οδοντογιατρού, προέκυψαν ποσά που αθροίζονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ κατά την τελευταία 5ετία, εξήγησε ο ίδιος αξιωματικός. Ο οδοντίατρος θα παραπεμφθεί στην ποινική δικαιοσύνη και δεν θα κληθεί απλά να καταβάλει ένα διοικητικό πρόστιμο.