current views are: 1

2 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση10:01

O «βασιλιάς» του Twitter Τσάβες χάρισε σπίτι σε follower!

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας έχει 3.030.827 fοllowers- και αυξάνονται συνεχώς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Δημοσίευση 10:01’
αρθρο-newpost

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας έχει 3.030.827 fοllowers- και αυξάνονται συνεχώς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας έχει 3.030.827 fοllowers- και αυξάνονται συνεχώς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε όλη τη Λατινική Αμερική. Με bio «Presidente de la República Bolivariana de Venezuela. Soldado Bolivariano, Socialista y Antiimperialista» o πρόεδρος Hugo Chávez έγινε ο πρώτος από τους 12 ηγέτες της Λατινικής Αμερικής που έχει ενεργό Twitter και πέρασε σε δύο χρόνια τα τρία εκατομμύρια followers. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις 12, μεταξύ των οποίων ο Rafael Correa του Εκουαδόρ, την πρόεδρο της Αργεντινής Cristina Kirchner και τη Dilma Rousseff της Βραζιλίας, όπως αναφέρει το Worldcrunch.

Ο πρόεδρος αντάμειψε τον follower νούμερο 3.000.000 με ένα σπίτι. Ο νέος ιδιοκτήτης δήλωσε «είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Hugo Chávez Frías για όλα όσα μου έχει δώσει. Ο δεύτερος πιο δημοφιλής χρήστης Twitter στη Λατινική Αμερική είναι ο Felipe Calderón με 1,7 εκατομμύρια followers.
 
Το Twitter του προέδρου είναι @chavezcandanga

Πηγή: lifo.gr


σχετικα αρθρα