Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε τον καναδό πορνοστάρ, ο οποίος καταζητείτο για την δολοφονία και τον διαμελισμό του Κινέζου εραστή του.    Οι Αρχές συνέλαβαν τον 29χρονο Λούκα Ρόκο Μανιότα σε Internet καφέ στην περιοχή Νόικελν.  

Ανακοίνωση της Interpol αναφέρει ότι ο Μανιότα είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Γιουν Λιν, ενός 33χρονου Κινέζου φοιτητή στο Μόντρεαλ.  

Τα μέλη του Γιουν Λιν είχαν σταλεί σε όλα τα πολιτικά κόμματα του Καναδά.   

Μάλιστα, στον προσωπικό ιστότοπο του φερόμενου ως δράστη κυκλοφορούσε την τελευταία εβδομάδα το φρικιαστικό βίντεο με τη δολοφονία του άντρα και τον διαμελισμό του σώματός του, αλλά κανείς δεν είχε πάρει σοβαρά το θέμα, καθώς εθεωρείτο σκηνοθετημένη ταινία.  

Πριν μεταβεί στο Βερολίνο, ο Μανιότα είχε ταξιδέψει από το Μόντρεαλ στη Γαλλία. Μάλιστα, η αστυνομία της Γαλλίας βρήκε αντικείμενα που φέρεται να ανήκαν στον 29χρονο σε ξενοδοχείο του Παρισιού.  

Η ιστοσελίδα του περιοδικού Spiegel αναφέρει ότι ένας επιβάτης λεωφορείου που ταξίδευε από τη Γαλλία στο Βερολίνο, είδε τον Μανιότα. Στη συνέχεια υπάλληλος του Internet καφέ τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες του στις εφημερίδες και κάλεσε την αστυνομία.  

Η Interpol είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 29χρονο.


Πηγή: in.gr