Έρευνα διεξάγουν οι αμερικανικές αρχές σχετικά με σειρά συγκρούσεων αυτοκινήτων οι οποίες, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται να προκλήθηκαν από τον υπουργό Εμπορίου Τζον Μπράισον.

Ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Σαν Γκάμπριελ στη νότια Καλιφόρνια, αναφέρει ότι, σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα, ο Μπράισον προκάλεσε το πρώτο περιστατικό, όταν το αυτοκίνητό του, μάρκας Lexus, συγκρούστηκε με ένα άλλο, μάρκας Buick, το περασμένο Σάββατο. Ο ίδιος φέρεται να μίλησε με τους τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να ξαναχτύπησε το αυτοκίνητό τους καθώς έφευγε.

Η τρίτη σύγκρουση συνέβη μετά από πέντε περίπου λεπτά, όταν ο Μπράισον φέρεται να χτύπησε ένα Honda Accord και στη συνέχεια βρέθηκε αναίσθητος πίσω από το τιμόνι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα, τα οποία όμως δεν έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ ή ναρκωτικών στο αίμα του Μπράισον και προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι ο Μπράισον έπαθε κρίση.

Πηγή: naftemporiki.gr