Τρία χρόνια μετά το θάνατο της Morgan Dana Harrington, το δημοφιλές συγκρότημα Metallica συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια των αμερικανικών αρχών, στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου της.   Η εικοσάχρονη φοιτήτρια είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 17 Οκτωβρίου του 2009 σε συναυλία του συγκροτήματος που διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο Virginia στη Charlottesville των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη metrofrance, μετά το τέλος της συναυλίας η άτυχη κοπέλα έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει σπίτι της. Το σώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού.  

Ο συνιδρυτής των Metallica, James Hetfield, δέχτηκε να συμμετάσχει στην έκκληση βοηθείας του ομοσπονδιακού γραφείου. Στο παρακάτω video, ο ίδιος κάνει λόγο για αμοιβή 150.000 δολαρίων για όποια πληροφορία οδηγήσει στο δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.  

«Θυμηθείτε, κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη κι αν σας φαίνεται, μπορεί να είναι αποβεί σημαντική ώστε οι ερευνητές να εξιχνιάσουν το έγκλημα» τονίζει ο ίδιος.


πηγή: lifo.gr
TAGS