current views are: 1

19 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση12:24

Δολοφόνησαν άγρια τραγουδίστρια στο Πακιστάν!

Συγκλονίζει την κοινωνία στο Πακιστάν η άγρια δολοφονία της Γκαζάλα Τζαβέντ, μιας εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδίστριας με πολλά μουσικά άλμπουμ στο ενεργητικό της. 

Δημοσίευση 12:24’
αρθρο-newpost

Συγκλονίζει την κοινωνία στο Πακιστάν η άγρια δολοφονία της Γκαζάλα Τζαβέντ, μιας εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδίστριας με πολλά μουσικά άλμπουμ στο ενεργητικό της. 

Συγκλονίζει την κοινωνία στο Πακιστάν η άγρια δολοφονία της Γκαζάλα Τζαβέντ, μιας εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδίστριας με πολλά μουσικά άλμπουμ στο ενεργητικό της.  Η 24χρονη γυναίκα έβγαινε από ένα κομμωτήριο της πόλης Πεσαβάρ, το πρωί της Τρίτης, όταν δυο άντρες πάνω σε μια μοτοσικλέτα την πλησίασαν και την πυροβόλησαν έξι φορές, ενώ νεκρός δίπλα της έπεσε κι ο άτυχος πατέρας της που δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι.

«Δυο άγνωστοι πάνω σε ένα μηχανάκι πυροβόλησαν πολλές φορές και άφησαν τα δυο πτώματα μέσα σε λίμνες αίματος», τονίζει ο επικεφαλής της πακιστανικής αστυνομίας Ντιλαβάρ Μπανγκάς, προσθέτοντας πως «ερευνούμε ήδη τα αίτια της δολοφονίας. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια εσωτερική οικογενειακή υπόθεση».

Σύμφωνα με το tovima.gr, η Τζαβέντ ήταν παντρεμένη από το 2010 με τον Πακιστανό επιχειρηματία Τζαχανγκίρ Καν, αλλά απαίτησε διαζύγιο όταν έμαθε πως αυτός είχε κι άλλη γυναίκα.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενοη δολοφονία να διατάχθηκε από τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος ένιωσε ατιμασμένος που η 24χρονη του ζήτησε διαζύγιο, αφού σύμφωνα με τον Κοράνι ένας μουοσυλμάνος άντρας επιτρέπεται να είναι παντρεμένος μέχρι και με τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα, απλώς υπό δύο όρους: να μπορεί να τις συντηρεί και να τους φέρεται καλά.

Η Τζαβέντ, που έμενε μόνιμα στη Πεσαβάρ από το 2009, προκειμένου να ξεφύγει από τις αυστηρές απαγορεύσεις των νόμων των Ταλιμπάν, τραγουδούσε στη γλώσσα των Παστούν, της μεγαλύτερης εθνικής μειονότητας του Πακιστάν. Οι Παστούν έχουν καταγωγή από το Αφγανιστάν και αριθμούν περίπου 28 εκατ. ανθρώπους στα ΒΔ της χώρας.


σχετικα αρθρα