Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και θεωρούμενος ως σίγουρος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδοξο τέλος και στην οικογενειακή του κατάσταση, ένα περίπου χρόνο μετά την σύλληψή του για βιασμό στη Νέα Υόρκη...
Αν και η υπόθεση με την καμαριέρα του Sofitel αποδείχθηκε (τουλάχιστον) φιάσκο, τον Μάιο του 2011, προκάλεσε μία αλυσιδωτή αντίδραση από αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατηγόρησαν τον Στρος-Καν ότι χρησιμοποίησε χρήματα και βία για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.

Ένα χρόνο μετά, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ, που είχε σταθεί δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια, φαίνεται ότι ολοκλήρωσε το ρόλο της και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες, σύμφωνα με το Reuters.

Ένα φιλικό του πρόσωπο ανέφερε στο Reuters ότι ο Στρος-Καν έχει πέσει σε κατάθλιψη, από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται επαγγελματικά και όχι μόνο.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα στο γαλλικό Τύπο στα οποία αναφερόταν ότι η Σινκλέρ «πέταξε έξω από το σπίτι» τον Στρος-Καν, μετά από 20 χρόνια γάμου και ένα εντυπωσιακό φινάλε...

Πηγή: Reuters - Ethnos