Ο κληρονόμος της περιουσίας του βιομήχανου των συσκευασιών Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση μετά το θάνατο της συζύγου του στην πολυτελή κατοικία τους στο Λονδίνο, έγινε χθες Τρίτη γνωστό από τη βρετανική αστυνομία και τις οικογένειες. Οι αστυνομικοί ανακοίνωσαν πως η γυναίκα ονομάζεται Εύα Κέμενι και διευκρίνισαν πως το πτώμα της ανακαλύφθηκε στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία που μοιραζόταν με το σύζυγό της στη σικ συνοικία Μπελγκράβια, μετά τη σύλληψη του άνδρα.

Ο άνδρας κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου για κατοχή ναρκωτικού, αλλά επίσης σε σχέση με τον προς το παρόν ανεξήγητο θάνατο της γυναίκας, που αποτελεί αντικείμενο ποινικής έρευνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας είναι ο κληρονόμος της βιομηχανίας του Tetra Pak, ο Σουηδός Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, 49 ετών. Λίγο αργότερα αναχώρησε από το αστυνομικό τμήμα για να δεχθεί ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η οικογένεια της Εύας εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης της κόρης», που ήταν παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών.